![]() |
جمل مفيدة من اجل المسنجر باللغة التركية (messenger icin kullanisli cumleler)
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
[hide] جمل مفيدة من اجل المسنجرباللغة التركية (messenger icin kullanisli cumleler) [/hide] [hide] Meşgulüm. = I am busy.=مشغول Meşgul değilim. = I am not busy.=مش مشغول Biraz meşgulüm. = I am a little bit busy.=مشغول قليلا görüşürüz = see you=نتقابل ,نرى بعضنا Yakında görüşürüz = see you soon= اراك قريبا Bir dahaki sefere görüşürüz = see you next time= اراك لاحقا ,اراك بعدين Herkese iyi geceler = good night everybody=ليله سعيدة للجميع Herkese güle güle = bye all=مع السلمة للجميع kendine iyi bak = take care (of yourself)=(خلى بالك من نفسك) Yatmaya gidiyorum = I'm going to bed=سادهب للنوم Uyumam lazım = I must go to sleep=لازم انام Uzun sürer mi? = Will it be/take long ?=هل ستستمر طويلا orada mısın? = are you there?=هل انت هناك Burdayım. = I am here=هنا bağlantım koptu = I was disconnected=ارسالى اغلق ,ل يوجد ارسال çevrimdışı = offline telefonda = on the phone= على التلفون telefondayım = I am on the phone انا فى التلفون meşgul = busy=مشغول [/hide] [hide] sign out / log out = oturumu kapatmak webcamin var mı? = have you got a webcam?=هل عندك كاميرا Seninle konuşmak çok güzeldi = it was so nice to talk/talking to you=كان جميلا ان اتحدث اليك Çok teşekkürler = Thanks a lot=شكرا جزيلا Yarın görüşürüz = See you tomorrow=اراك غدا Yemekten sonra görüşürüz. = See you after lunch.=اراك بعد الغداء Gitmeliyim = I have to go=يجب ان ادهب Sonra geri geleceğim = be back later=ساتى لاحقا Hemen geliyorum = be right back=ساتى حالا Geri gelicem = I will be right back=ساتى لاحقا Ne zaman (geri) geliceksin? = When will you come back? =متى ستاتى لاحقا Ne zaman döneceksin? = When will you return?=متى ستعود bağlantım çok yavaş = my connection is too slow= ارسالى بطى للغايه çevrimiçi = online yemekte = out to lunch=فى الخارج للطعام sign in / log in = oturum açmak seni görebilir miyim? = can I see you?هل يمكن ان اراك Üzgünüm = I am sorry=انا اسف Resmen kahkahaya boğuldum = laughing out loud (LOL)=الضحك جداااااااااااااااااااا Akşam yemeği zamanı = it's time for having dinner=انه وقت العشاء[/hide] |
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته شكرا ميسا على المجموعة الجميلة جزاك الله خيرا اختي وبارك فيك |
جزاك الله خيرا وبارك الله بك على المرور الكريم
اتمنى الاستفادة لكم جميعاً |
شكرا لميسا العزيزة - نائبة المدير العام على هذه الإضافة الرائعة
Çok şahane sayın Başarılarınızın devamını dilerim |
جزاكم الله خيرا وبارك الله فيكم جميعاااً
اشكركم اعزائي على المرور الكريم بوركتم |
thankssssssssssss
|
Thank you ktrr
|
مشكوووووووووووووور
|