![]() |
درس :التعبير عن الآراء في اللغة الرومانية
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
Vreau sa-mi fac o idee generala despre… - أريد أن آخذ فكرة عامة عن…….. vreau - أريد sa-mi fac - أن آخذ o idee - فكرة generala – عامة despre – عن Vreau sa-mi fac o idee generala despre.... - أريد أن آخذ فكرة عامة عن…… Vreau sa facem un schimb de pareri - أريد أن نتبادل الآراء sa facem un schimb - أن نتبادل de pareri – الآراء Vreau sa facem un schimb de pareri - أريد أن نتبادل الآراء Nu sunt de acord cu parerea dumneavoastra - أنا لا أوافق على رأيك nu sunt de acord - لا أوافق على cu parerea dumneavoastra – رأيك Nu sunt de acord cu parerea dumneavoastra - أنا لا أوافق على رأيك Va sfatuiesc sa faceti asa - أنصحك بفعل هكذا va sfatuiesc - أنصحك sa faceti - بفعل asa - هكذا Va ascult cu tot interesul - استمع إليك بكل الاهتمام va ascult - استمع إليك cu tot - بكل interesul - الاهتمام Va ascult cu tot interesul - استمع إليك بكل الاهتمام Mi-a venit o idee - خطرت ببالي فكرة mi-a venit - خطرت ببالي o idee - فكرة Mi-a venit o idee - خطرت ببالي فكرة A propo… - على فكرة….. Ne-am schimbat parerea - غيرنا رأينا Ne-am schimbat - غيرنا parerea - رأينا Ne-am schimbat parerea - غيرنا رأينا Intr-adevar, este o idee excelenta - فعلا ، هي فكرة ممتازة intr-adevar - فعلا este - هي o idee - فكرة excelenta - ممتازة Intr-adevar, este o idee excelenta - فعلا ، هي فكرة ممتازة Era de asteptat sa se ajunga la un asemenea rezultat - كان من المتوقع الوصول إلى مثل هذه النتيجة Era de asteptat - كان من المتوقع sa se ajunga la- الوصول إلى un asemnea rezultat - مثل هذه النتيجة Era de asteptat sa se ajunga la un asemenea rezultat - كان من المتوقع الوصول إلى مثل هذه النتيجة Nu cunosc subiectul - لا أعرف الموضوع Nu cunosc - لا أعرف subiectul - الموضوع Nu cunosc subiectul - لا أعرف الموضوع Nu m-a impresionat deloc! - ما أثر فيَ أبدا ! nu m-a impresionat - ما أثر فيَ deloc - أبدا Nu m-a impresionat deloc! - ما أثر فيَ أبدا ! Ce-I de facut in aceasta situatie? - ما هو العمل في هذه الحالة؟ Ce-I de facut? - ما هو العمل؟ in aceasta situatie - في هذه الحالة situatie - حالة Ce-I de facut in aceasta situatie? - ما هو العمل في هذه الحالة؟ Dumneavoastra ce credeti? - ماذا تعتقدون أنتم؟ ce credeti? - ماذا تعتقدون ؟ Care este parerea dumneavoastra? - ما هو رأيك؟ care este? - ما هو؟ parerea dumneavoastra - رأيك Care este ideea? - ما هي الفكرة؟ Ramanem la parerea noastra - نبقى على رأينا ramanem la - نبقى على parerea noastra - رأينا Ramanem la parerea noastra - نبقى على رأينا Impartasiti parerea mea? - هل أنت تشاطر رأيي؟ impartasiti? - هل تشاطر؟ parerea mea - رأيي Impartasiti parerea mea? - هل تشاطر رأيي؟ E o idee la locul ei - هي فكرة في محلها e - هي o idee - فكرة la locul ei - في محلها E o idee la locul ei - هي فكرة في محلها |
| الساعة الآن 09:59 PM بتوقيت مسقط |